‘Ronaldo duwt Dybala weg, grote transfer naar Premier League in de maak’

‘Ronaldo duwt Dybala weg, grote transfer naar Premier League in de maak’
Vrijdag 06 juli 2018 - 15:26   I  

Als alles volgens plan verloopt, dan gaat Juventus eerstdaags de transfer van Cristiano Ronaldo (33) afronden. De Italiaanse landskampioen zou de Portugees voor 100 miljoen euro overnemen van Champions Leaguewinnaar Real Madrid. Een uitstekende deal voor Juve, al heeft de komt van CR7 ook wel gevolgen…

Volgens Tuttomercatoweb bestaat de kans dat Ronaldo'>Ronaldo één van de huidige Juventus-sterren naar de uitgang duwt in Turijn. Zo is het goed mogelijk dat Paulo Dybala binnenkort andere oorden gaat opzoeken.

Enter Ronaldo'>Ronaldo, exit Dybala?

De 24-jarige Dybala groeide tijdens de voorbije seizoenen uit tot één van de beste spelers in de Serie A, maar nu zou hij op weg zijn naar de Premier League. Liverpool zou zich maar wat graag willen versterken met de Argentijn en deed zelfs al navraag bij Juventus.

Het is voorlopig niet duidelijk of De Oude Dame wil meewerken aan een vertrek van Dybala – ook niet in het geval dat Ronaldo'>Ronaldo effectief de troepen van trainer Massimiliano Allegri komt versterken. In het verleden werd Dybala ook al in verband gebracht met Manchester United, Manchester City, Real Madrid en FC Barcelona.

Poll: Zou jij Dybala graag in de Premier League zien spelen?

TAGS  I  Dybala  I  Juventus  I  Real Madrid  I  Ronaldo  I  Liverpool  I  Barcelona  I  Manchester City  I  Manchester United  I  Ronaldo

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022