'PSG is in paniek en plant wintertransfer van 100 miljoen'

'PSG is in paniek en plant wintertransfer van 100 miljoen'
Donderdag 20 september 2018 - 12:34   I  

Hoewel de transfermarkt nog maar goed en wel de deuren heeft gesloten, is er nu al een nieuwe transfersoap in de maak. De hoofdrolspeler luistert naar de naam… Ivan Rakitic. De Kroaat wil een nieuw contract bij FC Barcelona, maar het bestuur is niet van plan om toe te geven.

Bij Barcelona zijn ze niet van plan om naar de pijpen van Rakitic te dansen. De middenvelder is een belangrijke pion in de ploeg van trainer Ernesto Valverde, maar dat wil niet zeggen dat hij zomaar een nieuw contract gaat krijgen.

Volgens talkSPORT zorgt dat voor groeiende onvrede bij Rakitic en zijn entourage. De Kroaat had meer respect verwacht en wil nu vertrekken naar een andere club.

Premier League of Ligue 1?

Chelsea, Manchester United, Manchester City en Paris Saint-Germain zouden allen met Rakitic aan de haal willen gaan. De jacht is geopend. Afspraak in januari?

Update 20/9 12:34

Volgens Onda Cero is PSG de eerste ploeg die vol voor Rakitic wil gaan. De Franse landskampioen zou in paniek zijn na de Champions League-nederaalg op het veld van Liverpool. De eigenaars van de Parijse topclub willen het zekere voor het onzekere nemen en er in januari een topspeler bijhalen.

Rakitic zou het huidige middenveld van trainer Thomas Tuchel een enorme kwaliteitsinjectie geven. PSG zou alvast 100 miljoen euro veil hebben voor de Kroaat van Barcelona.

TAGS  I  Barcelona  I  Paris Saint-Germain  I  Manchester United  I  Manchester City  I  Chelsea

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024