Pijnlijke blamage voor Anderlecht in Europa League

Donderdag 20 september 2018 - 22:49   I   door Redactie

Anderlecht heeft een erg zure nederlaag geleden in de Europa League. Paars-wit ging met 1-0 onderuit bij het matige Spartak Trnava.

De eerste helft was bijzonder saai. Kansen waren er niet of nauwelijks. Enkel Landry Dimata had wel moeten scoren, maar hij kopte van dichtbij nog over.

Ook in de tweede helft kon Anderlecht niet overtuigen. Trnava ook niet, hoor. De thuisploeg beperkte zich vaak tot zeer viriel spel, op en over het randje. Bij RSCA speelde Amuzu bijvoorbeeld verdienstelijk, maar Musona viel dan weer tegen. Net als Dimata en Santini overigens.

In de tweede helft was Anderlecht nog minder goed dan in de eerste en in de slotfase kregen de bezoekers het deksel nog op de neus. Opravec kopte na een uitstekende hoekschop aan de tweede paal binnen.