'Club Brugge ziet Adolfo Gaich naar deze Belgische topclub gaan'

'Club Brugge ziet Adolfo Gaich naar deze Belgische topclub gaan'
Maandag 25 januari 2021 - 07:00   I   door Redactie

Hij leek vorige winter op weg om de nieuws spits van Club Brugge te worden, maar met een jaar vertraging belandt Adolfo Gaich (21) uiteindelijk toch in België. Hij verlaat CSKA Moskou.

Het Laatste Nieuws weet dat Antwerp Gaich zal huren van de Russische topclub en dat de deal eerstdaags wordt afgerond. Het Argentijnse toptalent is de spits waar ze op de Bosuil al zo lang naar op zoek zijn en moet de druk op Mbokani voorin verlichten. 

Bijna zat Gaich in de vorige wintermercato bij Club Brugge. "Maar na een opbod met Gaichs moederclub, het Argentijnse San Lorenzo, en diens knotsgekke voorzitter - Gaich moest op een bepaald moment liefst 18 miljoen euro kosten - haakte blauw-zwart af", schrijft de krant.

8,5 miljoen

En koos blauw-zwart voor Michael Krmencik. Gaich verkaste vorige zomer uiteindelijk voor 8,5 miljoen naar het Russische CSKA Moskou. Maar daar kwam hij amper aan spelen toe, waardoor hij snel weer open stond voor een vertrek. 

Het Duitse Union Berlin aasde op Gaich, maar al snel bleek dat ook een overstap naar de Jupiler Pro League er opnieuw in zat. KRC Genk, dat topschutter Paul Onuachu dreigde kwijt te spelen aan Lyon, voelde immers wel wat voor de komst van Gaich. Maar het wordt nu dus Antwerp.

Poll: Had Club Brugge vorige zomer nog eens moeten gaan voor Gaich ipv Krmencik?

TAGS  I  CSKA Moskou  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Union Berlin  I  Antwerp

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024