'KV Oostende gaat smaakmaker verkopen voor 12 miljoen euro'

'KV Oostende gaat smaakmaker verkopen voor 12 miljoen euro'
Zaterdag 13 maart 2021 - 15:00   I   door Redactie

De prijs voor de sympathiekste ploeg in de Jupiler Pro League? KV Oostende maakt alleszins grote kans. En geef de kustboys dan meteen ook maar de prijs voor meest verrassende ploeg.

Die verrassing zal er volgend seizoen alleszins af zijn. Alhoewel, misschien dat KV Oostende wel een hele nieuwe ploeg moet bouwen. Want heel wat spelers hebben zich de afgelopen maanden serieus in de belangstelling gespeeld.

Flankspelers Jelle Bataille en Arthur Theate zijn de bekendste namen, maar er is ook Jack Hendry, de stille kracht in de verdediging. Die wordt gehuurd van Celtic Glasgow, maar er bestaat geen twijfel over dat KVO de aankoopoptie van twee miljoen euro zal lichten.

Een uitstekende investering, want de belangstelling voor Hendry is groot. Volgens Engelse media staan Burnley, Aston Villa, Brighton & Hove Albion, Wolverhampton, West Ham United én Leicester City in de rij om hem binnen te halen.

12 miljoen euro

Dat ziet de kustploeg graag gebeuren, want ze hebben de transfersom naar verluidt vastgelegd op 12 miljoen euro. Geen probleem voor een Premier League-club. Met een winst van maar liefst 10 miljoen euro winst, zal KV Oostende dan uitstekend geboerd hebben.
 

TAGS  I  KV Oostende

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024