'Cyriel Dessers voor 3 miljoen op weg naar andere Belgische eersteklasser'

'Cyriel Dessers voor 3 miljoen op weg naar andere Belgische eersteklasser'
Dinsdag 06 april 2021 - 15:00   I   door Redactie

Er lijkt na amper één seizoen al een einde te komen aan de samenwerking tussen KRC Genk en Cyriel Dessers (26). De goaltjesdief kon niet overtuigen in de Luminus Arena en dat heeft zo zijn gevolgen.

Het Genk-bestuur is niet tevreden over Dessers en zou straks dan ook af willen van de spits. Dessers, die vorige zomer nog voor 4 miljoen euro overkwam van het Nederlandse Heracles, zal straks alweer van werkgever wisselen. De speler kijkt best al uit naar een nieuwe club.

Nederlandse bronnen melden ondertussen dat Dessers op belangestelling vanuit de Eredivisie kan rekenen. Daar zijn enkele ploegen er rotsvast van overtuigd dat de Belgische Nigeriaan meer kan dan wat hij tot dusver liet zien in Genkse loondienst.

3 miljoen

De bewuste bronnen hebben het ook over Belgische interesse. Meer zelfs: één, niet nader genoemde Jupiler Pro League-ploeg, zou vol inzetten op de komst van Dessers. Op dit moment lijkt de spits op weg naar die Belgische eersteklasser. KRC Genk zou vrede nemen met een transfersom 3 miljoen euro.

Dessers beleeft een moeilijk seizoen bij KRC Genk. In alle competities samen kwam hij tot 28 optredens voor de Limburgse club, amper 4 keer vond hij de weg naar de netten. Een groot verschil met vorig seizoen. Toen scoorde Dessers bij Heracles liefst 18 keer in 29 wedstrijden.

TAGS  I  KRC Genk  I  Heracles

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024