Aaron Leya Iseka maakt verrassende terugkeer naar Jupiler Pro League

Aaron Leya Iseka maakt verrassende terugkeer naar Jupiler Pro League
Donderdag 22 juli 2021 - 13:30   I   door Redactie

Zijn naam is Aaron Leya Iseka, maar misschien dat je hem nog altijd beter kent als de jongere broer van Rode Duivel Michy Batshuayi. Hoe dan ook zou hij nu een comeback maken in België.

Want het avontuur bij Toulouse is ten einde gekomen. De Franse club moet niet meer van hem weten en de aanvaller wil zelf ook weg bij de Franse tweedeklasser. Vorig jaar zat er al ruis op de relatie toen Leya Iseka uitgeleend werd aan Metz. 

Maar die club lichtte zijn aankoopoptie niet, waardoor hij terug moest naar Toulouse waar hij nog onder contract ligt tot juni 2022. Maar dat is op papier, want nu blijkt dat de spits bovenaan het verlanglijstje van een niet nader genoemde Belgische topclub staat.

Jeugdinternational

Waardoor de gewezen jeugdinternational die in 2018 Anderlecht verliet voor Frankrijk zo terug zou keren naar de Jupiler Pro League. In theorie zijn zowel KRC GenkClub Brugge, Antwerp, Standard, AA Gent en... Anderlecht een optie voor de nog altijd maar 23-jarige Leya Iseka. Afwachten maar.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024