Nieuwkomer komt verrassend uit de hoek over Club: “Waar ben ik nu beland?!”

Nieuwkomer komt verrassend uit de hoek over Club: “Waar ben ik nu beland?!”
Woensdag 28 september 2022 - 19:00   I   door Redactie

Deze zomer wist Club Brugge heel wat nieuwe namen aan de loonlijst toe te voegen. Voor Roman Yaremchuk sloegen ze het transferrecord aan diggelen, maar daar bleef het natuurlijk niet bij voor de landskampioen.

Eén van de eerste zomertransfer die Club wist te realiseren was die van Bjorn Meijer. De Nederlandse linkervleugelverdediger werd voor 6 miljoen euro weggeplukt bij FC Groningen. Meijer heeft zich intussen ontpopt tot vaste waarde bij de landskampioen.

Maar aanvankelijk liep het niet allemaal van een leien dakje voor de Nederlander: “Het was aan het begin wel even aanpoten. Ik vond mezelf gewoon slecht op de eerste training. Ik dacht: Waar ben ik beland, wat gebeurt me nu?"

“Dat ik gelijk veel ben gaan spelen bij Club Brugge, dat heeft mij niet zo verbaasd”, aldus Meijer bij Voetbal International, “Ze hadden dat bedrag echt niet voor me betaald als het de bedoeling was dat ik op de bank zou gaan zitten.”

Film

“Na de zege tegen Porto stond ik voor het eerst stil bij wat ik in korte tijd bereikt had. Bjorn, het lijkt net alsof je in een film zit, dacht ik. Dat was het mooiste moment tot nu toe”, concludeert Meijer.

Poll: Ben jij onder de indruk van de prestaties van Meijer bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Groningen

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023