Imke Courtois verbaast België met totaal onverwachte update over privéleven

Imke Courtois verbaast België met totaal onverwachte update over privéleven
Woensdag 08 februari 2023 - 11:17   I   door Redactie

Imke Courtois is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de populairste analisten van het land. De ex-Flame pakte woensdag uit met heel bijzonder nieuws.

Ze heeft namelijk via een persbericht laten weten dat ze binnenkort voor het eerst mama zal worden: “Binnen enkele maanden loopt er hier een kleine, grote verantwoordelijkheid rond.” Het moederschap zal ze op een bijzondere manier invullen.

De analiste heeft namelijk beslist dat ze een alleenstaande mama wordt: “Ik kijk er enorm naar uit. Ik wist al van vroeg dat ik ooit mama wil worden, maar ik ben daar zeer doordacht mee omgesprongen.”

“Ik wilde mijn voetbalverhaal schrijven, financieel wat zekerheid opbouwen en voldoende rust in mij dragen om meer structuur in mijn leven toe te laten”, laat ze weten in het persbericht. Dat is inmiddels gelukt, waardoor ze nu klaar is voor de volgende stap.

Interviews

De VRT meldt dat er verder geen interviews over haar zwangerschap zullen komen. Imke Courtois zal, zo staat in het persbericht, “alleen antwoorden op de vragen die haar kindje haar later zal stellen”.

Poll: Denk jij dat Imke een goede ouder zal zijn?

TAGS  I  Red Flames  I  Sporza  I  VRT

zaterdag 1 april 2023

vrijdag 31 maart 2023

donderdag 30 maart 2023