‘Club-fans kunnen slecht nieuws rond comeback van Meunier amper geloven’

‘Club-fans kunnen slecht nieuws rond comeback van Meunier amper geloven’
Woensdag 12 juli 2023 - 14:00   I   door Redactie

De deal lijkt in kannen en kruiken. Volgens de meest recente berichten gaat Club Brugge drie miljoen euro plus bonussen betalen aan Dortmund voor Thomas Meunier.

Er zou al enkele dagen een principeakkoord zijn met de Rode Duivel en nu heeft dus ook Dortmund naar verluidt toegestemd met de transfer. Of toch niet? Bij Sky ontkennen ze namelijk dat Club een bod heeft neergelegd bij de Duitse vicekampioen.

Sky-reporter Marlon Irlbacher meldt dat Thomas Meunier zelf helemaal niets weet van een mogelijk aanbod uit Brugge. Daarnaast kan ook Dortmund niet bevestigen dat blauw-zwart een aanbieding heeft gedaan. Wat ze wél bevestigen, is dat de Duivel moet vertrekken.

Maar het is dus nog lang niet zeker of hij een comeback gaat maken bij blauw-zwart. Dinsdag sloot Thomas Meunier in afwachting van een zomertransfer trouwens terug aan op training bij Borussia Dortmund.

Voorwaarde

Er is trouwens nog een andere noodzakelijkheid vooraleer Meunier zou kunnen aansluiten bij blauw-zwart. Vincent Mannaert wil de Duivel enkel zien komen áls Tajon Buchanan vertrekt. Het beloven dus nog spannende dagen te worden in de dossiers. Wordt vervolgd...

Poll: Hoop jij dat Meunier volgend seizoen op Jan Breydel rondloopt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Borussia Dortmund  I  Rode Duivels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024