Charles De Ketelaere krijgt slecht nieuws te horen na knalprestatie bij Atalanta

Charles De Ketelaere krijgt slecht nieuws te horen na knalprestatie bij Atalanta
Donderdag 04 januari 2024 - 13:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere heeft indruk gemaakt in de Coppa Italia-wedstrijd tegen Sassuolo. Met twee doelpunten en een assist speelde hij een cruciale rol in de 3-1-overwinning, waardoor Atalanta doorstoot naar de kwartfinales van het toernooi.

Deze prestatie, zijn beste tot nu toe bij de Italiaanse club, komt na een periode waarin hij verrassend op de bank bleef tijdens een Serie A-wedstrijd.

De Ketelaere opende de score met een beheerste afwerking en zette later de 2-0 op het bord, waarna hij ook de aangever was voor het derde doelpunt.

Zijn totale statistieken bij Atalanta komen hiermee op zes doelpunten en vijf assists in alle competities. Deze opmerkelijke prestatie kan hem mogelijk een basisplaats opleveren in de komende wedstrijd tegen AS Roma.

Ondanks zijn succes, is er nog geen beslissing genomen over de toekomst van De Ketelaere bij Atalanta. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De club heeft een aankoopoptie van minimaal 23 miljoen euro, maar het is nog onzeker of deze gelicht zal worden.

Poll: Zou jij het begrijpen mocht Atalanta de aankoopoptie niet lichten?

TAGS  I  Atalanta  I  Charles De Ketelaere

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024