‘Club-fans grijpen zich in het haar ondanks voorsprong tegen PAOK Saloniki’

‘Club-fans grijpen zich in het haar ondanks voorsprong tegen PAOK Saloniki’
Donderdag 11 april 2024 - 21:42   I   door Redactie

Club Brugge nam het vanavond op tegen het Griekse PAOK Saloniki in de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Conference League. Bij rust staat het 1-0 in het voordeel van blauw-zwart en volgens de Club-fans is deze voorsprong te danken aan één opvallend punt.

Club Brugge kende een opvallend sterke eerste helft: het wist de Grieken compleet van de mat te spelen, en dit ook om te zetten in een doelpunt. Al hadden er dat een heel stuk meer kunnen zijn. Zo wist Club Brugge een balbezitspercentage van ruim 63% te behalen.

Volgens de Club-fans is deze plotse ommekeer te danken aan de trainerswissel die recentelijk werd doorgevoerd. Nicky Hayen werd enkele weken geleden aangesteld als interim-coach, toen Ronny Deila ontslagen werd. Een aantal blauw-zwarte supporters prijzen de overvloed aan intensiteit, zeker in vergelijking met het spel dat enkele weken geleden op de mat werd gebracht. Op 'X' vroeg een fan zich dan ook af wat het zou hebben gebracht, indien Club Brugge Deila al in november had ontslagen.

Naast al deze lof voor de speelwijze van coach Nicky Hayen, zien de fans ook een andere oorzaak voor het goede spel. Namelijk het slechte verdedigende werk van PAOK. De Grieken wisten amper weerstand te bieden tegen de Brugse aanvallen en kwamen ook bijzonder moeilijk in hun spel.

Het wordt afwachten of Club Brugge even sterk uit de kleedkamer komt als tijdens de eerste helft. Het belooft alvast nog een spannende en amusante tweede helft te worden.

Poll: Moest Club Brugge Ronny Deila eerder ontslagen hebben?

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK  I  UECL  I  Nicky Hayen

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024