Bé De Meyer laat voor het eerst openlijk weten wat ze nu van Eddy Snelders vindt

Bé De Meyer laat voor het eerst openlijk weten wat ze nu van Eddy Snelders vindt
Zaterdag 27 april 2024 - 12:00   I   door Redactie

Bé De Meyer heeft voor het eerst gereageerd op de schokkende onthullingen over haar ex-man Eddy Snelders. Hij filmde vriendinnen van Bé en ook haar eigen dochter stiekem in de badkamer en op het toilet. Ook in zijn vakantiehuis in de Ardennen waren er camera's verborgen.

Bé wist al die tijd van niks, zo benadrukt ze nog eens in Het Laatste Nieuws. Uiteraard is haar kijk op Snelders nu helemaal veranderd. Sinds 9 april zijn ze ook officieel gescheiden. “Ik heb die man onvoorwaardelijk heel graag gezien. Ik was fier zijn partner te zijn. Ik meen dat: ik ben altijd heel trots geweest op de man die ik dácht te kennen", vertelt Bé. “We hebben samen veel meegemaakt."

"Want zoals in elke relatie hadden ook wij onze ups en downs. Dat is normaal en hoort bij het leven. In goede en slechte dagen, zoals ze zeggen. Maar wat er nu allemaal naar boven is gekomen en maar blíjft komen: dat is van een totaal andere orde. Dat heeft mij overvallen en mijn hele leven op zijn kop gezet", zegt Bé. "De persoon die ik heb gekend, die is er precies niet meer.”

Bé neemt het zichzelf kwalijk dat ze nooit iets gezien heeft en daardoor haar vriendinnen en kinderen stiekem gefilmd werden. Volgens haar omgeving hoeft ze zich niet schuldig te voelen. "Toch voel ik me verantwoordelijk. Ík heb een geweten. Ik was nu eenmaal zijn ingang naar mijn vriendinnen en familie. Zonder mij had hij hen niet gekend en dus niet gefilmd. Ik lig daar wakker van: hoe is dat toch kunnen gebeuren? Hoe heb ik dat niet kunnen zien?", aldus Bé.

TAGS  I  Bé De Meyer  I  Eddy Snelders

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024