Zo groot is de honger bij ASV Geel: Trainingen worden nu al hervat

Zo groot is de honger bij ASV Geel: Trainingen worden nu al hervat
Donderdag 06 juni 2024 - 13:00   I   door Redactie

Verbroedering Geel is er bijzonder vroeg bij voor het nieuwe seizoen. De club hervat al de trainingen vanavond.

Geel zal vanavond, komende dinsdag en donderdag op de kunstgrasvelden in Tongerlo de trainingen al hervatten. Het is het eerste deel, nadien krijgen de spelers weer een maand rust. Op 16 juli begint dan de échte voorbereiding.

Deze trainingen worden gezien als een kennismaking. Een aantal spelers kunnen er om verscheidene redenen nog niet bij zijn. Coach Tom Schipper vond het echter wel belangrijk om al eens samen te komen met de jongens die beschikbaar zijn.

Grote honger

De honger in Geel is duidelijk erg groot, zowel bij bestuur, spelers als supporters. Terwijl veel traditieclubs (KV Oostende, Eendracht Aalst, Diest) verdwijnen of op de rand van de afgrond staan, lijkt Geel net de wind weer in de zeilen te krijgen. De club wil graag weer hogerop en achter de schermen wordt daar hard aan gewerkt. Ook de fans snakken naar successen. 

De club is ook al nagenoeg klaar met de samenstelling van zijn kern voor het komende seizoen. Er wordt naar verluidt enkel nog naarstig gezocht naar een nieuwe middenvelder. 

Poll: Wordt er volgens jou bij Geel tegenwoordig goed gewerkt?

TAGS  I  ASV Geel

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024