De Vlieger geeft Leko raad: "Geen eindeloos krediet"

De Vlieger geeft Leko raad:
Vrijdag 27 oktober 2017 - 13:34   I  

Ethan Horvath zag er tegen KRC Genk niet goed uit bij het tegendoelpunt van Ruslan Malinovskyi. Analist Geert De Vlieger gelooft nog in de doelman van Club Brugge, maar die moet dan wel harder gaan werken.

"Volgens mij schat Horvath die vrijschopgoal verkeerd in en laat zijn techniek hem wat in de steek", zegt De Vlieger in Het Laatste Nieuws. "Van een keeper van Club Brugge mogen we verwachten dat hij beter gewapend is om zo'n goal te voorkomen."

"Horvath zal de kritiek van Leko wel begrijpen, je moet elkaar niets wijsmaken. Ik zie nog niet direct een keepersprobleem, maar de foutjes mogen zich niet blijven opstapelen, Horvath ging tegen Genk ook bij een corner onderdoor."

De Vlieger geeft Leko en Horvath dan ook raad. Volgens de gewezen Rode Duivel moet Horvath nog meer aan zijn mindere punten gaan werken. "Oké, hij is nog jong (22, nvdr.) en er is nog veel werk, maar het moet beter om tot een complete doelman uit te groeien."

"Enkele aspecten van het vak gebruikt hij met zijn lengte goed, maar in luchtduels en het meespelen moet hij bijschaven. Geen enkele doelman geniet eindeloos krediet."

Poll: Geloof jij in Horvath?

TAGS  I  De Vlieger  I   Horvath  I   Leko  I   Club Brugge

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024