Trekt deze smaakmaker van Antwerp naar Belgische topclub?

Trekt deze smaakmaker van Antwerp naar Belgische topclub?
Zondag 29 oktober 2017 - 09:06   I  

Royal Antwerp FC presteert dit seizoen boven alle verwachtingen. De promovendus nam een goede start in de Jupiler Pro League en prijkt momenteel zelfs in de top zes.

Heel wat spelers van The Great Old maken iedere week opnieuw indruk. Eén van hen was tot voor de start van het seizoen nog een nobele onbekende: Dylan Batubinsika.

Antwerp pikte de beresterke verdediger gratis op bij het tweede elftal van Paris Saint-Germain, en Batubinsika speelde zich meteen in de ploeg bij Laszlo Boloni.

Als de nog steeds maar 21-jarige verdediger zo sterk blijft presteren, spreekt het voor zich dat Belgische topclubs binnenkort bij Antwerp zullen aankloppen. Clubs als KRC Genk en Anderlecht staan er bijvoorbeeld voor bekend om in te zetten op krachtige verdedigers die ze op termijn met een flinke meerwaarde kunnen doorverkopen.

Al is het nog maar de vraag of Antwerp staat te springen om Batubinsika snel te laten gaan. Luciano D’Onofrio staat erom bekend niet meteen de makkelijkste onderhandelaar te zijn. Wordt vervolgd…

TAGS  I  Batubinsika  I   Antwerp  I   RC Genk  I   Anderlecht  I   Club Brugge

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024