De Boeck furieus na de wedstrijd: "Volgende keer komen ze beter met tien"

De Boeck furieus na de wedstrijd:
Dinsdag 30 januari 2018 - 23:00   I  

Glen De Boeck won vanavond met KV Kortrijk met 3-2 van RC Genk. Na de wedstrijd was hij zéér tevreden met de prestatie van zijn team, maar een pak minder met de prestatie van de scheidsrechter.

Hij hekelde de beslissing om geen strafschop te fluiten voor een fase met Ouali. Hij werd zelfs nog bestraft voor een schwalbe en dat is volgens de trainer van KVK volledig van de pot gerukt. Na de wedstrijd haalde hij dan ook fameus uit naar de wedstrijdleiding.

"Ik zeg beter niets, want alles wat ik zeg kan tegen mij gebruikt worden. Dat is zoals bij de politie. Maar de leiding was niet correct. Ze waren hier met vijf zes man, maar volgende keer kunnen ze beter met acht of tien komen. Dan kunnen ze de verantwoordelijkheid doorschuiven. De vierde scheidsrechter heeft meer geroepn "fout, overtreding, kaart", volgende keer kan hij beter zelf fluiten. Ik heb hem dat ook gezegd en misschien hij daarom kwaad was en mij naar de tribune verwees", aldus De Boeck.

Ook die fase met Ouali zat hem diep. "Die fase is altijd strafschop, er is toch duidelijk contact. En dat je die penalty niet fluit, daar kan ik nog mee leven. Maar dat je die speler bestraft met geel dat is gewoon belachelijk. Daar gaat het bij mij over. Hij heeft zo veel niet gezien vandaag en die achter de goal ook niet. Er zijn heel veel fases geweest, ik zal ze eens oplijsten en op de website zetten", aldus een furieuze De Boek.

Poll: Snapt u de frustratie van De Boeck?

TAGS  I  KV Kortrijk  I   RC Genk  I   De Boeck

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024