Hel in Italië: “Zelfs in mijn eigen huis ben ik doodsbang”

Hel in Italië: “Zelfs in mijn eigen huis ben ik doodsbang”
Dinsdag 01 mei 2018 - 14:55   I  

Juventus lijkt af te stevenen op een nieuwe titel in de Italiaanse Serie A. De regerend landskampioen maakte een sterke comeback tegen Inter, terwijl Napoli met 3-1 verloor op het veld van Fiorentina. De club uit Turijn loopt zo verder uit op Mertens en co. In Italië laten de Inter-fans hun onvrede duidelijk merken.

Leider Juventus stond in minuut 87 nog 2-1 achter op het veld van Inter Milaan, maar na het laatste fluitsignaal kwam Juventus toch als overwinnaar uit de bus. Eindstand 2-3. Veel Inter-fans steken de schuld op Davide Santon. De Italiaanse verdediger kwam in minuut 85 als invaller op het veld en verving captain Icardi.

Na de wedstrijden uitten supporters hun ongenoegen op de prestaties van Santon, tot doodsbedreigingen toe. Ook de vriendin van Santon, Chloe Sanderson, voelt zich niet meer veilig. “Voetbal is een passionele sport. Ik snap dat en vaak is het ook leuk.”

“Maar dit loopt uit de hand. Voor het eerst ben ik doodsbang in mijn eigen huis, vooral wanneer ik alleen ben met mijn kindje. Ik moet mijn deuren op slot doen en maak me zorgen over hoe mijn partner ’s avonds thuis zal komen: dat is niet oké. Geloof me: Davide baalt enorm over de nederlaag.”

Poll: Gaat de passie voor voetbal in Italië soms te ver?

TAGS  I  Santon  I   Serie A  I   WAG

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024