'Club Brugge neemt definitieve beslissing over Horvath'

'Club Brugge neemt definitieve beslissing over Horvath'
Woensdag 30 mei 2018 - 10:18   I  

Club Brugge werd dan wel kampioen van België, aan zijn doelmannen had Ivan Leko dat niet bepaald te danken. De Kroaat moest maar liefst vijf doelmannen gebruiken en om uiteenlopende redenen verloren ze állen hun plaats. Ethan Horvath begon als eerste doelman aan het seizoen en sloot het door de slechte prestaties van zijn concurrenten ook af. Mag hij blijven?

De voorbije weken was het niet helemaal duidelijk wat Club Brugge precies van plan was met de Amerikaanse doelman. Nu is er witte rook. Het Nieuwsblad weet dat blauw-zwart gerust verder wil met Horvath. Hij moet niet per se weg.

Bij Club geloven ze nog steeds in de jonge Horvath - ze haalden hem niet voor niets in huis. Zo nam CEO Vincent Mannaert het onlangs nog op voor de Amerikaan. "Ikzelf blijf geloven in de potentiële kwaliteiten van Horvath. De laatste twee matchen heeft hij het gewoon goed gedaan. En hij is nog steeds maar 22 jaar", aldus Mannaert in Het Nieuwsblad.

Doublure van Letica?

Of Horvath het volgende seizoen als nummer één aanvat, is dan weer een ander paar mouwen. Club Brugge is van plan om een nieuwe (top)doelman aan te trekken. Het bewandelt verschillende pistes, waaronder ook die van Karlo Letica (21, Hajduk Split).

Poll: Geloof jij nog in Ethan Horvath?

TAGS  I  Horvath  I  Club Brugge  I  Hubert

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024