Voetbalbond laat zich niet chanteren door Martinez en reageert op uithaal advocaat

Voetbalbond laat zich niet chanteren door Martinez en reageert op uithaal advocaat
Vrijdag 18 november 2022 - 12:00   I   door Redactie

Het WK is nog niet eens begonnen en het spel zit bij de Rode Duivels al op de wagen. Oorzaak: de contractbesprekingen met Roberto Martinez.

Die verlopen uiterst moeizaam. De Belgische voetbalbond had eerder al aangegeven dat ze na het aflopende contract van Martinez eind december van dit jaar verder in zee wilden gaan met de Spanjaard, maar concreet is dat allemaal nog niet.

En dat zorgde voor zure oprispingen bij Martinez die bij monde van zijn advocaat Jesse De Preter in Het Nieuwsblad zwaar uithaalde naar de voetbalbond. De zware woorden - onrespectvol, negatieve sfeer, halfslachtig gedoe, foute communicatie - werden daarbij niet geschuwd.

Een bom zo vlak voor de start van het WK en dus kon de bond niet anders dan reageren. Al wilde CEO Peter Bossaert een open oorlog vermijden en reageerde hij bij La Dernière Heure neutraal en rustig, maar wel kordaat.

Focus

"De contractkwestie gaan we bespreken na het WK", klonk het. "Nu ligt al onze focus op het WK." Maar op die manier zette hij Martinez en zijn advocaat ook op zijn plaats, die wilden graag nog voor de start van het WK een nieuw contract forceren.

Poll: Vind je dat de bond gelijk heeft?

TAGS  I  Rode Duivels

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024