Henry pakt uit met gewaagd statement over De Bruyne: “Gek” (VIDEO)

Henry pakt uit met gewaagd statement over De Bruyne: “Gek” (VIDEO)
Woensdag 10 mei 2023 - 13:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne deed dinsdagavond weer alle monden in Europa openvallen. Hij was de enige City-speler die Courtois kon kloppen, en hoe!

Zijn werelddoelpunt kan je hier nog eens herbekijken. Na de match was Thierry Henry te gast bij CBS Sports: “De Bruyne stond er weer vandaag. Ik vond niet dat hij een geweldige match had, maar hij scoorde een belangrijke goal. Hij is de belangrijkste speler van City.”

“Kevin zijn voetbalbrein is het beste dat ik ooit gezien heb, en ik heb met heel wat grote spelers gespeeld. De manier waarop hij het spel ziet… Je weet soms niet hoe hij denkt omdat hij zó goed is. Hij is de allerslimste speler die ik ooit gezien heb”, zet Henry zijn lofzang voort.

“Al maakt het hem soms wel gek om zo perfectionistisch te zijn. Kijk, het is moeilijk om Messi, Ronaldinho of Zidane te zijn, zij hebben een conversatie gehad met God of zo. Maar iedereen kan De Bruyne zijn, want Kevin ís zijn brein. Hij is gewoon van een andere planeet!”, concludeert de voormalige assistent van de Duivels.

Poll: Is Kevin De Bruyne momenteel de beste speler van de wereld?

TAGS  I  Manchester City  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024