'Leko voert drie wissels door bij Club, Gent op volle oorlogssterkte'

'Leko voert drie wissels door bij Club, Gent op volle oorlogssterkte'
Zondag 23 september 2018 - 08:00   I  

Deze namiddag staat in de Ghelamco Arena de Slag om Vlaanderen op het menu. AA Gent neemt het op tegen leider Club Brugge en wil geen mal figuur slaan. Het is nu al uitkijken voor welke elf spelers Yves Vanderhaeghe en Ivan Leko zullen kiezen.

Er is immers heel wat twijfel over de verwachte opstellingen van beide ploegen. Bij Het Laatste Nieuws gaan ze ervan uit dat bij Gent Souquet – hij geraakte speelklaar – aan de partij zal beginnen. En dus zou Bronn opnieuw in het hart van de defensie spelen. Het Nieuwsblad gokt als rechtsachter op Bronn en verwacht Rosted centraal in de defensie. Voorin is er dan weer twijfel over wie op links zal spelen: Koita of Azango?

Rotatie bij Club Brugge of niet?

Ook twijfels bij de opstelling van Club Brugge. Het is niet uitgesloten dat Leko na de Champions Leaguewedstrijd tegen Borussia Dortmund enkele wijzigingen doorvoert. HLN verwacht weinig wissels en zet Mitrovic, Danjuma en Vossen in de ploeg. Volgens hen zou Dennis op rechts Vlietinck vervangen.

Bij Het Nieuwsblad denken ze er anders over. Zij gaan ervan uit dat Mitrovich plaats moet maken voor Mechele, terwijl Vlietinck op rechts in de ploeg blijft staan en Dennis op links Danjuma vervangt. Voorin zou Schrijvers de voorkeur krijgen op Vossen. Benieuwd welke elf straks spelen…

Vermoedelijke opstelling AA Gent:

Kalinic – Souquet, Derijck, Bronn, Asare – Verstraete, Odjidja, Chakvetadze – Dompé, Yaremchuk, Koita/Azango.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge:

Letica – Poulain, Mechele/Mitrovic, Denswil – Vlietinck, Vormer, Vanaken, Rits, Dennis/Danjuma – Wesley, Schrijvers/Vossen.

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024