Martinez: "Hij is een legende van het Belgische voetbal"

Martinez:
Zaterdag 04 september 2021 - 16:00   I   door Redactie

De Rode Duivels speelden afgelopen donderdag geen geweldige partij in en tegen Estland, maar ze wonnen de wedstrijd uiteindelijk vrij eenvoudig. Zondag staat er met Tsjechië een lastigere opdracht op het programma. Bondscoach Martinez wilde iedereen nog eens duidelijk maken hoe uitzonderlijk de huidige situatie bij de Rode Duivels is.

Zo zoomde hij even in op Romelu Lukaku in Het Laatste Nieuws. 'Big Rom' speelt namelijk zijn 100ste interland. “Hij is een legende van het Belgische voetbal, zijn statistieken zijn fantastisch", begint de bondscoach zijn verhaal. De twee werkten voor de nationale ploeg ook al samen bij Everton.

“Als ik over Romelu spreek, dan ben is dat altijd wat subjectief. Ik heb het geluk gehad om Romelu te zien groeien als speler en hij heeft zich subliem ontwikkeld. Morgen speelt hij zijn 100ste interland en dat moet een groot feest worden, vind ik. Soms vinden we vanzelfsprekend wat we hebben. Maar spelers als Romelu zijn zeldzaam, er moet van genoten worden", liet hij nog optekenen. 

TAGS  I  Rode Duivels

zaterdag 1 juni 2024

vrijdag 31 mei 2024

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024