Spelersgroep geeft antwoorden: "Daarom draait het beter onder Nicky Hayen"

Spelersgroep geeft antwoorden:
Vrijdag 26 april 2024 - 14:00   I   door Redactie

Onder Ronny Deila waren de resultaten van Club Brugge niet goed. Sinds Nicky Hayen overnam gaat alles veel beter bij blauw-zwart. De finale van de Conference League én de titel liggen binnen handbereik.

Wat is er dan toch veranderd sinds de komst van Hayen? "Het is nochtans niet dat we vandaag helemaal anders voetballen", zegt Hugo Vetlesen wel bij RTBF. "Onder Deila hebben we ook heel goede wedstrijden gespeeld, alleen liep het toen fout in de details. Vandaag vallen die details wel in ons voordeel."

"We hebben meer aandacht besteed aan de pressing en aan het uitvoetballen", gaat Vetlesen voort. "Nu spelen we op het middenveld met een nummer zes en twee nummers acht, voordien speelden we met twee nummers acht en een nummer tien. Dat ligt me beter, want ik kan iets hoger spelen", klinkt het.

"Onze verstandhouding is perfect: Hans voelt graag de bal en ik zoek graag de vrije ruimtes op. Met Raphael Onyedika erbij hebben we het perfecte evenwicht gevonden op het middenveld", aldus nog de Noor.

Poll: Moet Club volgend jaar doorgaan met Hayen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hugo Vetlesen  I  Nicky Hayen

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024