Janevski ziet al hoop problemen bij Waasland-Beveren en wil ingrijpen

Janevski ziet al hoop problemen bij Waasland-Beveren en wil ingrijpen
Donderdag 01 december 2016 - 18:30   I   door Redactie

Cedomir Janevski volgde Stijn Vreven op als coach van Waasland-Beveren. Echt succesvol startte hij nog niet. De Macedoniër wil wel ingrijpen.

‘"Je weet: dit is geen topclub. De velden zijn van een mindere kwaliteit en dat gaf ik intern aan. Er is al een firma komen kijken om ze te verbeteren. Maar dat moet blijkbaar eerst met de stad besproken worden, want de stad is eigenaar. Het is hoe dan ook belangrijk natuurlijk om de kwaliteit van de spelers en het spel te kunnen verbeteren, zeker voor een groep waarin veel technische spelers zitten. Er is pas een kunstgrasveld aangelegd en daar zullen we af en toe op trainen", zegt Janevski in Sport/Voetbalmagazine.

"Maar niet altijd, want de wedstrijden worden op gras gespeeld. De kern is momenteel te groot, maar dat komt omdat er hier geen beloftekern is. De belofteploeg is samengesteld uit spelers van de A-kern en de U19. Dat is niet optimaal voor die jongens, want zo kunnen ze nooit samen trainen op basiselementen als tactische looplijnen, vrije trappen en corners. Ook dat gaf ik aan, net als het feit dat niet iedere positie evenwaardig dubbel bezet is. Dat er bijvoorbeeld voor de linkerzijde van de ploeg met Demir maar één linksvoetige is en dat ook de drie centrale verdedigers waaruit dit seizoen geput wordt alle drie rechtsvoetig zijn."

TAGS  I  Waasland-Beveren  I   Cedomir Janevski

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024