Wie staat in doel bij Club Brugge? Leko reageert

Wie staat in doel bij Club Brugge? Leko reageert
Vrijdag 17 november 2017 - 14:48   I  

De interlandbreak is achter de rug en dat wil zeggen dat de bal opnieuw aan het rollen gaat in de Jupiler Pro League. Leider Club Brugge speelt komend weekend tegen Waasland-Beveren, maar wie zal er dan tussen de palen staan?

Tijdens de vorige wedstrijden koos Ivan Leko voor reservedoelman Guillaume Hubert. De interlandbreak moest eerste doelman Ethan Horvath de tijd geven om zijn hoofd leeg te maken. Eén probleem: Horvath flaterde ook bij de Verenigde Staten en zit zo met nog meer twijfels.

Leko is er dan ook nog niet uit welke doelman komend weekend onder de lat staat. “Wij werken elke dag met iedere speler. Het doel is om iedereen beter te maken, ook Ethan. We gaan er alles doen om van hem een betere doelman te maken. Het kan gebeuren dat je één of meerdere fouten maakt. Dat hoort bij het leerproces.”

“Ethan is nog steeds maar 22 en keepers zijn pas op hun best na hun dertigste”, ging Leko verder. “We zullen zien wie komend weekend speelt. Maar we hebben vier doelmannen, hé: Ethan, Guillaume, Ludo (Butelle, nvdr.) en Jens (Teunckens, nvdr.). Guillaume deed het goed tegen Anderlecht. Iedereen verdient vertrouwen, maar het is nog te vroeg om te zeggen wie keept.”

Poll: Wie moet keepen?

TAGS  I  Horvath  I   Club Brugge  I   Leko  I   Hubert  I   Butelle  I   Teunckens  I   Waasland-Beveren

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024