Anderlecht-speler heeft het gehad met ploegmaats: "Stop met die truitjes wisselen in de CL!"

Anderlecht-speler heeft het gehad met ploegmaats:
Woensdag 22 november 2017 - 06:00   I   door Redactie

Uros Spajic heeft het gehad met zijn ploegmaats die na een Champions League-wedstrijd voortdurend op zoek gaan naar tegenstanders om hun truitjes te kunnen wisselen. Vanavond speelt Anderlecht tegen Bayern München.

"In de Champions League gaan sommigen voor de match al op truitjesjacht. Als we straks voor de aftrap alweer aan Lewandowski gaan vragen om shirtje te wisselen, dan krijgen we tegen Bayern weer 0-5. Stop daar gewoon mee. Wat ben je met het shirt van ­Neymar als je dan later moet zeggen: Ja, dat is van die keer dat we 5-0 op onze doos kregen. Wie zo zwaar verliest, moet boos zijn op zichzelf", aldus Spajic in Het Laatste Nieuws.

Dat ligt echter niet aan de oorzaak van de desastreuze campagne in de Champions League. "We kennen een onstabiel seizoen, hè. De trainerswissels, andere veldbezettingen, tactisch geschuif net voor de aftrap… Niet simpel. Zo speelde Weiler Kums op Bayern opeens uit als libero, tegen Celtic zette Frutos plots een vijfmansdefensie terwijl we daar nooit op getraind hadden. We deden toen alsof Celtic ­Barcelona was, hè. We gaven hen dik 70 procent balbezit en verloren 0-3. Onbegrijpelijk, want we konden die ploeg aan.”

Poll: Heeft Spajic gelijk?

TAGS  I  Spajic  I   Anderlecht

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024