Fenomenale De Bruyne speelt Tottenham van kastje naar de muur

Fenomenale De Bruyne speelt Tottenham van kastje naar de muur
Zaterdag 16 december 2017 - 20:24   I  

Er zijn momenteel weinig spelers die zo veel invloed hebben op hun ploeg als Kevin De Bruyne op Manchester City. Vandaag maakte City ook brandhout van Tottenham. Het werd 'maar' 4-1.

City stond vandaag tegenover Tottenham, nochtans een van de betere ploegen in de Premier League. Daar was vanavond niets van te merken, want City was op alle vlakken beter. Nog mooier, Kevin De Bruyne was de beste man op het veld. Chapeau Kev.

Na een kwartier kon Gündogan op aangeven van Sané de 1-0 al vallend binnenkoppen. Daarna was het al City wat de klok sloeg. Dat het maar 1-0 was bij de rust was dan ook een Kerstmirakel, een week te vroeg.

Over Kerstmis gesproken. Als er één speler gezegend zou zijn door de Goede Heer, dan is het wel Kevin De Bruyne. De Rode Duivel was fenomenaal vanavond. Volgens Filip Joos speelde De Bruyne nooit beter. Dat zegt genoeg.

Eerst kwam hij met de schrik vrij nadat Dele Alli vol op zijn enkel ging staan. Hij nam stijlvol revanche door met links heerlijk in doel te knallen. De beste linksvoetige (hij is rechts) speler uit Engeland deed het alweer.

Nadien kon City de score zelf nog uitbreiden tot 4-0. Dat Eriksen milderde tot 4-1 is slechts een voetnoot. Wie er nog aan twijfelt. City wordt hoogstwaarschijnlijk kampioen. En De Bruyne, die werd Man van de Match. Alstublieft, dankuwel.

 

Poll: Wordt Manchester City kampioen?

TAGS  I  De Bruyne  I   Manchester City  I   Tottenham

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024