Rode Duivel is duidelijk: "Ik wil door Preud'homme getraind worden"

Rode Duivel is duidelijk:
Vrijdag 26 januari 2018 - 10:15   I  

Michel Preud'homme leek op weg naar Bordeaux, maar die overstap sprong op het laatste moment af omdat de financiële kant van het verhaal niet in orde was. Daardoor ligt de weg naar de Rode Duivels helemaal open.

In het RTBF-programma '69 minutes sans chichis' was Michel Preud'homme te gast. Die werd er verrast door een boodschap vanwege Courtois. De doelman van Chelsea roemde eerst Preud'homme als speler om hem daarna als coach te overgieten met lof.

"Ik zou graag op een dag door jou getraind worden. Je bent een grote coach en ik hoop dat je binnenkort een nieuwe club zal hebben. Overal waar jij langsgegaan bent, heb je goed werk geleverd. Ik wilde je dus feliciteren met alles wat je als doelman en trainer hebt gepresteerd. Warme groeten", aldus Courtois volgens Sporza.

Preud'homme heeft dus alvast één grote fan die maar al te graag Preud'homme als bondscoach wil hebben. Preud'homme lijkt kandidaat nummer één om Martinez na het WK op te volgen, al is de toekomst van de Spanjaard nog niet geheel duidelijk.

Poll: Zou Preud'homme een goede bondscoach zijn?

TAGS  I  Martinez  I   Courtois  I   Preud'homme  I   Club Brugge  I   Rode Duivels

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024