Neymar afgemaakt: "Goed dat hij weg is bij Barcelona, een kleine speler"

Neymar afgemaakt:
Zaterdag 03 februari 2018 - 10:15   I   door Redactie

Neymar maakte zich niet populair in Parijs na de wedstrijd van Paris Saint-Germain tegen Stade Rennes. De Braziliaan deed alsof hij zijn tegenstander Hamari Traoré een hand wilde geven, maar trok plots zijn hand terug. Op die actie komt veel kritiek.

"Ik ben zeer teleurgesteld in het gedrag van Neymar”, zegt Xavi op de Arabische televisiezender Al-Araybiya. “Dit is niet wat wij hem bij Barcelona hebben geleerd. Misschien is het maar goed geweest dat hij weg is gegaan bij Barcelona, want dit soort gedrag verandert een grote speler in een kleine speler. Ik hoop dat hij hiervan leert en zijn tegenstanders in het vervolg meer zal respecteren.”

Neymar verdedigde de actie. “Ik maakte een grapje, maar wist dat het controversieel zou worden. Ik lach altijd en maak tegenover mijn vrienden veel grappen, dus waarom zou ik dat niet tegenover mijn tegenstanders doen? Tegenstanders lokken mij uit, maar ik weet ook hoe ik hen uit moet lokken met de bal. Ik ben hier niet om uit te halen, ik weet niet hoe dat moet.”

Poll: Vond jij die actie grappig?

TAGS  I  Neymar  I   PSG  I   Barcelona

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024