Carcela over transfer naar Standard: "Had nog 20 minuten"

Carcela over transfer naar Standard:
Dinsdag 06 februari 2018 - 18:00   I   door Redactie

Mehdi Carcela speelde niet lang bij Olympiakos. De middenvelder wilde er weg en wilde absoluut terugkeren naar Standard. Toch kwam de transfer pas vlak voor het sluiten van de transferperiode in orde.

“Het was een moeilijke transfer. Niet door Standard en ook niet door mij. Ik had al drie tot vier weken lang een akkoord. Olivier (Renard, red.) was me in Griekenland komen opzoeken om alles te bespreken en we raakten er snel uit. Met Granada en Olympiakos was de situatie delicater, maar ik zag het echt niet zitten om nog te blijven", zegt Carcela aan Het Laatste Nieuws.

"Als het louter van mij afhing, had ik op 1 januari al meteen mijn handtekening gezet. Als je dochtertje met twee dieven geconfronteerd wordt, dan zet dat je aan tot nadenken. In mijn hoofd was het een uitgemaakte zaak. Het werd nog eventjes krap. Met nog 20 minuten te gaan, grapte ik tegen mijn neef dat ik misschien wel terug naar Athene moest, maar uiteindelijk kwam alles in orde dankzij het goede werk van de voorzitter.”

Poll: Ben jij blij met de terugkeer van Carcela naar Standard?

TAGS  I  Carcela  I   Standard

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024