Club Brugge morst met de punten na own goal Clasie

Zondag 11 februari 2018 - 16:21   I

Club Brugge heeft in de Jupiler Pro League niet weten aan te knopen met een overwinning. Op het veld van Waasland-Beveren was de leider op weg naar een nipte zege, maar gooide het in de absolute slotfase twee punten overboord.

Waasland-Beveren begon met goede intenties aan de partij, en zette Club Brugge even onder druk. De bezoekers trokken het laken echter snel naar zich toen en toonden zich de betere.

De kansen waren schaars, maar op slag van rust kreeg Isaac Thelin een uitgelezen kans om Waasland-Beveren op voorsprong te schieten. Kenneth Vermeer stopte de terechte strafschop en zo stond het aan de rust nog 0-0.

Strafschopgoal Vanaken, own goal Clasie

Na rust ging Club Brugge steeds nadrukkelijker op zoek naar een goal. Net op het moment dat die goal niet meer zou vallen, kreeg het elftal van Ivan Leko een strafschop na een fout van Caufriez op Dennis. De sterk spelende Hans Vanaken nam zijn verantwoordelijkheid en stuurde Roef de verkeerde kant uit: 0-1.

Club had de drie punten vast, maar gooide er alsnog twee overboord. Demir poeierde de bal naar doel. Het schot leek naast te gaan, maar via Clasie ging het leer toch tegen de touwen. 1-1 en daar zal alleen Waasland-Beveren blij mee zijn.

Poll: Verdiende Club Brugge te winnen?