Anderlecht rondt zeer snel deze "beste transfer" af

Anderlecht rondt zeer snel deze
Maandag 12 februari 2018 - 06:06   I  

Anderlecht verloor dit weekend tegen KV Oostende, waardoor het schip van paars-wit verder wegzakt. Nieuwe kapitein Coucke moet binnenkort redding brengen, maar dat zal hij niet alleen doen.

Luc Devroe zal hem daarin namelijk begeleiden, net zoals nu in KV Oostende het geval is. Devroe zelf weigerde dat zaterdag nog wat te ontkennen, maar voor Algemeen Directeur Patrick Orlans is dat zo goed als zeker. En volgens hem doet Anderlecht daarmee een gouden zaak.

"Luc is een fantastische collega en een vriend, van wie we op korte termijn waarschijnlijk afscheid nemen. Hopelijk mag ik hem nog bellen om te vragen of speler X of speler Y die we willen kopen een 'goeie' is. Nu staan we veertiende, volgend jaar wil ik met een andere sportieve directeur veel hoger staan. Luc is heel bescheiden en down to earth. En heeft met Meunier, Perisic en onze spelersgroep bewezen een vakman te zijn. Misschien heeft Anderlecht nu wel de beste transfer gedaan", aldus Orlans volgens Het Laatste Nieuws.

En lang zal het wellicht niet duren voor het officiëel wordt. Er wordt namelijk verwacht dat Coucke na zijn reis naar Dubai de transfer definitief zal afronden. Op 19 februari wordt de overgang van Devroe wellicht bevistigd, iets later kan Devroe dan al aan de slag.

Poll: Krijgt Devroe Anderlecht terug op het goede spoor?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke  I   KV Oostende  I   Devroe

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024