Kogel is door de kerk: 'Griezmann trekt naar deze grootmacht'

Kogel is door de kerk: 'Griezmann trekt naar deze grootmacht'
Maandag 26 februari 2018 - 10:09   I   door Redactie

Er is al maanden veel te doen rond de toekomst van Antoine Griezmann. Mogelijk komt het nu allemaal in een stroomversnelling. De Fransman van Atlético Madrid zou een akkoord hebben met een andere club. Het Spaanse Sport pakte uit met het opvallende nieuws. Griezmann kan op heel wat belangstelling rekenen.

Niet Man United

Zo trok Manchester United lange tijd aan de mouw van Griezmann. Het zag er ook naar uit dat hij voor de Mancunians zou kiezen. Uiteindelijk bleek daar toch niks van in huis te komen. Vorige zomer besloot Griezmann bovendien om bij Atlético te blijven. De Spaanse club kampte immers met een transferverbod en hij vond het dan ook niet het moment om Atlético in de steek te laten.

Intussen mag Atlético wel weer transfers realiseren. Griezmann lijkt het nu tijd te vinden voor een nieuwe stap in zijn carrière. Hij zou echter niet naar Man United trekken, maar gewoon in La Liga blijven. Volgens Sport is het 'voor honderd procent zeker' dat hij naar Barcelona verhuist. Er zou al een akkoord zijn over de transfer.

Transferclausule

Na de komst van Philippe Coutinho in de winter zou Barcelona dus opnieuw ferm uitpakken. Aankomende zomer gaat de transferclausule van 100 miljoen euro in het contract van Griezmann in. Barça zou dat bedrag op tafel leggen. Atlético kan een transfer dan niet meer in de weg staan. Griezmann scoorde gisteren nog drie keer in de wedstrijd tegen Sevilla.

Griezmann speelt sinds 2014 voor Atlético. Voordien kwam hij uit voor Real Sociedad. Bij Atlético verlengde hij nog niet zo lang geleden zijn contract. Hij heeft nog een verbintenis tot 2022, maar kan vanaf komende zomer dus voor 100 miljoen euro vertrekken. 

Poll: Vind jij Barcelona een goeie bestemming voor Griezmann?

TAGS  I  Griezmann  I   Manchester United  I   Barcelona

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024