'Devroe zorgt meteen voor opmerkelijke verandering bij Anderlecht'

'Devroe zorgt meteen voor opmerkelijke verandering bij Anderlecht'
Dinsdag 27 februari 2018 - 07:08   I  

Niet alleen Marc Coucke verlaat 'het zeetje' voor een avontuur in Brussel. Ook Luc Devroe verlaat zijn beminde West-Vlaanderen voor de Belgische hoofdstad. En dat zal paars-wit geweten hebben, want Devroe drukt overal zijn stempel. Dat deed hij in Club Brugge en in KV Oostende en dat zal hij ongetwijfeld ook in Anderlecht doen.

In Het Laatste Nieuws spraken medewerkers alvast vol lof over Devroe. Een harde werker, een stielman met een enorme dossierkennis en een voetbaldier. Devroe zal ongetwijfeld het een en ander veranderen in Anderlecht. Zo vertelt Dennis van Wijk over de kwaliteiten van zijn voormalige werkgever.

"Bij Oostende zijn we samen kampioen geworden en dan heeft hij me ontslagen. Persoonlijk. Onderschat zijn input en power niet. Qua dossierkennis is er niemand die beter is dan hij. En als hij iets niet weet, dan gaat hij erachteraan tot hij het weet. Wat onderhandelingen betreft, moet je hem niets meer leren. Hij heeft een neusje voor goeie deals maken met spelers die passen bij de club waar hij werkt. Hij heeft altijd gezaaid naar de zak, prijs-kwaliteit uitstekende dingen gedaan. Bij Club Brugge heeft hij lessen geleerd, want hij is slim en sluw genoeg", aldus van Wijk in Het Laatste Nieuws.

Sterchele nog niet vergeten

Maar Devroe is ook een zeer menselijk iemand. Het overlijden heeft bij veel mensen diepen wonden achtergelaten en ook Devroe was erg aangedaan door het overlijden van de jonge voetballer. Devroe nam toen een drastische beslissing, die hij nu ook in Anderlecht zal nemen.

Een klein hartje wel. Devroe bezit een diepmenselijke kant, waarbij hij ook zijn emoties de vrije loop kan laten. Zo was hij enorm aangedaan door de dood van François Sterchele. Nooit zou iemand nog het nummer 23 dragen bij een club waar hij werkte, zo stelde hij. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Past Devroe bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Devroe

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024