'Romelu Lukaku lanceert geweldig idee, maar wordt meteen kwalijk afgemaakt'

'Romelu Lukaku lanceert geweldig idee, maar wordt meteen kwalijk afgemaakt'
Dinsdag 27 februari 2018 - 20:54   I  

Romelu Lukaku was de man van de match tegen Chelsea. Een doelpunt en een assist en na de wedstrijd ook terecht de trofee van man van de match. Uitgerekend tegen zijn ex-ploeg Chelsea, dat moet ontzettend deugd gedaan hebben. Zeker na alle kritiek die hij inmiddels ook van de eigen fans begon te krijgen.

Lukaku besloot om zichzelf te verwennen met een tripje naar de Verenigde Staten. De Rode Duivel, fan van de NBA, wou er een NBA-wedstrijd volgen van de Brooklyn Nets. En daar deed hij overigens de nodige inspiratie, want in de NBA spelen ze namelijk een All Star-game. Twee selecties met de beste spelers nemen het tegen elkaar op.

Hij smeet zijn idee dan ook maar op Twitter. "Hier is een idee voor jullie. De NBA kent een All Star-game. Is dat niet iets dat we in de Premier League zouden moeten organiseren? Noord tegen Zuid, en de fans mogen kiezen wie speelt? Wat denken jullie ervan?", aldus Lukaku.

Dream Team

Het concept lijkt alvast geweldig. De beste spelers uit Engeland die het tegen elkaar opnemen in een galawedstrijd. Niet de eerste keer dat soortgelijk idee wordt voorgesteld en met het drukke schema in Engeland zeker geen evidentie om te organiseren.

Uiteraard was het voor veel fans de start van de samenstelling van hun ideale elf. En dat mochten ze dan nog eens twee keer doen, één keer voor ploegen uit het noorden en één keer voor de ploegen uit het zuiden. Al waren niet alle reacties op het bericht van Lukaku. Veel fans denken namelijk dat Lukaku het 'dream team' niet eens zou halen.

Harde reacties

Poll: Zou Lukaku deel uitmaken van het All Star-team?

TAGS  I  Lukaku  I   Manchester United

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024