‘Club Brugge gaat opmerkelijke zaken doen met oude bekende’

‘Club Brugge gaat opmerkelijke zaken doen met oude bekende’
Donderdag 01 maart 2018 - 06:48   I  

De winterse transferperiode behoort nog maar een maand tot het verleden of bij Club Brugge maken ze achter de schermen alweer werk van de toekomst. Zo is blauw-zwart dezer dagen op zoek naar een samenwerking met een buitenlandse club.

Onlangs lekte uit dat Club Brugge aan de Deense Lyngby dacht als vennoot. De Bruggelingen wilden graag samenwerken met de club om er de komende seizoenen zowel binnen-als buitenlandse jeugdspelers te stallen. Tot een concreet plan –laat staan een samenwerking – kwam het immers niet.

Al bleven Vincent Mannaert en co niet bij de pakken zitten. Zo duiken in de Poolse media nu berichten op over een mogelijke samenwerking tussen Club Brugge en Slask Wroclaw. Blauw-zwart toont namelijk interesse om een samenwerking op poten te zetten met Poolse club.

Belgische zakenmannen willen aandelen bij Slask

Slask Wroclaw is geen onbekende voor het bestuur van Club Brugge. In de zomer van 2013 knikkerden de Polen de huidige leider uit de Jupiler Pro League nog zonder pardon van het Europese toneel, en dat in de voorrondes van de Europa League.

Volgens Poolse media is het Club Brugge overigens menens om samen te werken met Slask Wroclaw. Zo zou een delegatie van blauw-zwart reeds op bezoek zijn geweest bij de Poolse club. Een delegatie van aan Club verbonden zakenmannen ging al op bezoek in Polen en toont interesse in aandelen van Slask. Benieuwd of er op termijn ook effectief iets uit voortvloeit.

Poll: Zou dit een goede samenwerking zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I   Slask Wroclaw  I   Lyngby

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024