Leko: "Daarom gaan we met Club niet op stage"

Leko:
Vrijdag 02 maart 2018 - 16:26   I   door Redactie

Ivan Leko heeft gereageerd op het nieuws dat Club Brugge geen stage plant voor aanvang van de play-offs. Vorig jaar gebeurde dat wel. Toen was Michel Preud'homme nog de trainer en hij zag daar wel voordelen in. Het ging dan vooral om een mentale voorbereiding onder Preud'homme. Fysiek is de belasting zo al groot genoeg.

Leko kiest voor een andere aanpak. De keuze om niet op stage te gaan, is een zeer bewuste. “We hebben hier samen een tijdje geleden al voor gekozen", vertelt Leko. "Een stage heeft voor- en nadelen: je kan nieuwe spelers via teambuilding sneller inpassen in de groep, maar je bent ook nog eens van huis weg. Momenteel hebben we er dus geen nood aan. We hebben de faciliteiten in Brugge om ons perfect klaar te stomen, in alle rust en op vertrouwd gebied."

Limbombe

Anthony Limbombe heeft zijn contract bij Club Brugge verlengd. De flankaanvaller tekende bij tot 2021. Hij wordt beloond voor zijn sterke prestaties. "Dat is volledig zijn verdienste", reageert Leko op de website van Club. "Hij heeft bewezen dat hij goed kan spelen op een positie die enkele maanden geleden nog niet de zijne was. Ik ben blij voor hem. Ik zie ook nog progressiemarge in zijn voetbal. Hij moet nog beter en wil ook beter. Hij moet nog constanter worden."

Poll: Het is goed dat Club niet op stage gaat

TAGS  I  Club Brugge  I   Leko

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024