Smaakmaker wil Antwerp verlaten: "Ik droom van een 'grote' stap"

Smaakmaker wil Antwerp verlaten:
Zaterdag 03 maart 2018 - 10:49   I  

Speelt Royal Antwerp FC na afloop van dit seizoen één van zijn absolute smaakmakers kwijt? Daar lijkt het toch sterk op. Publiekslieveling Geoffry Hairemans overweegt om binnenkort andere lucht op te snuiven. "Ik wilde in eerste klasse spelen. Dat is gelukt. En dan mag je een nieuw doel hebben en dromen van een 'grote' stap", aldus Hairemans.

“Ik heb altijd gezegd: als ik hier morgen tien jaar kan bijtekenen, doe ik dat meteen", steekt Hairemans in Gazet van Antwerpen van wal. "Maar je moet realistisch zijn. Het kan hier ook morgen al gedaan zijn voor mij. En wie wil dat niet, hogerop. Engeland, Spanje… Alles mag. Ik had een doel toen ik terug naar hier kwam: naar eerste klasse. Dat is gelukt. En dan mag je een nieuw doel hebben en dromen van een 'grote' stap.”

Hairemans, die na de jaarwisseling vaak op de bank zat, is duidelijk bezig met een overstap naar het buitenland. “Ik ben 26 jaar, ik wil me nog in een grote competitie bewijzen. Op zich ben ik alleen nog maar geslaagd bij Antwerp, bij de jeugd en toen ik terug kwam. Ik heb nog wel goeie jaren gehad, in Heist bijvoorbeeld, maar dat weet amper iemand. Ik wil me ook nog wel eens bewijzen bij een andere club dan Antwerp.”

"Ik voel dat ik nog groeimarge heb"

“Ik ben enorm gegroeid dit seizoen, vooral verdedigend en in de duels. Ik heb al vijf gele kaarten dit seizoen, dat ben ik niet gewoon. En dat is ook dankzij de aanpak van Bölöni, zeker weten. Bölöni heeft van mij een betere speler gemaakt, completer, steviger. Ik loop nu veel meer meters, maar fysiek kan ik nu na al die inspanningen ook nog de juiste pass geven.”

Hairemans speelde dit seizoen al uitstekend, maar is er zeker van dat hij nog beter kan. “Dit is zonder twijfel mijn beste seizoen ooit. En niet onbelangrijk: ik voel dat ik ook nog veel groeimarge heb. Als ik in een nog betere ploeg een kans zou krijgen, dan kan ik mijn mannetje wel staan. Dat weet ik nu. Maar ik ga zeker niet beginnen zweven. Ik blijf altijd met de voetjes op de grond.”

Poll: Is Hairemans klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Hairemans  I   Antwerp

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024