Gigantische kopzorgen voor Bölöni vlak voor cruciale wedstrijd tegen Eupen

Gigantische kopzorgen voor Bölöni vlak voor cruciale wedstrijd tegen Eupen
Zaterdag 03 maart 2018 - 14:53   I  

Elke Antwerp-fan zal vanavond zijn adem inhouden, want Antwerp moet nog vol aan de bak om een plekje in de top 6 te kunnen veroveren. Vanavond ontvangt het op de Bosuil Eupen, dat zelf de punten nodig heeft om in eerste klasse te blijven. KVK moet bovendien op bezoek bij Club Brugge en Standard heeft een lastige wedstrijd voor de boeg tegen KV Mechelen. De kaarten kunnen vanavond dus helemaal anders liggen.

Antwerp zal het alvast zonder Dylan Batubinsika doen. Die is na zijn rode kaart tegen Racing Genk geschorst. Een grote verrassing is dat niet, al ging Antwerp wel nog in beroep. Dat haalde niets uit. De verdediger blijft twee wedstrijden geschorst en krijgt er eentje met uitstel bovenop.

Gemene overtreding

De verdediger maakte dan ook een gemene overtreding, net op een moment waarop zowat elke Antwer-speler kookte van woede. Er zat dan ook veel frustratie in de tackle van Batubinsika, die met zijn twee voeten vooruit vol doorging op Ndongala.

Ook geen Bölöni

Ook Bölöni zal er vanavond en volgende week niet bij zijn. De Geschillencommissie besliste om Bölöni voor de komende twee wedstrijden te schorsen. Daardoor mist Bölöni dus de laatste twee cruciale partijen tegen Anderlecht en Eupen. Wedstrijden waar Antwerp dus iets moet rapen als het een plekje in de top 6 wil afdwingen. Antwerp heeft eerder al beslist deze straf te aanvaarden. 

Defensieve kopzorgen

Batubiinsika is niet de enige verdediger waarop Antwerp geen beroep op kan doen. Het Laatste Nieuws weet namelijk dat ook Van Damme en Sall niet fit geraken voor de wedstrijd van vanavond. Bölöni zal dus nog flink mogen puzzelen en dat net voor de cruciale wedstrijd tegen Eupen.

Poll: Wint Antwerp tegen Eupen?

TAGS  I  Antwerp  I   Eupen

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024