Vanaken: "Het zou toch goed zijn dat hij nog eens scoort"

Vanaken:
Maandag 05 maart 2018 - 16:27   I   door Redactie

Club Brugge won oververdiend met 2-1 van KV Kortrijk. Toch maakt men zich bij blauw-zwart enigszins zorgen. Dat komt omdat Club er niet in slaagde om de vele kansen om te zetten in doelpunten. De Bruggelingen hadden veel meer dan twee keer kunnen scoren.

Hans Vanaken had voor een aantal assists kunnen zorgen, maar de middenvelder zag zijn ploegmaats in de zone van de waarheid falen. Tot grote frustratie van hem.  "We tikten ze weg, maar misten ongelooflijk veel kansen", zucht Vanaken. "En geen gewone kansen, hé. Echt goede open kansen alleen voor de keeper. Die moeten binnen. Simpel. We missen al een paar weken de efficiëntie. "

Niet op trainen

"Misschien is het gewoon de periode waarin we zaten, winnen lukte ook al niet veel. Nu moeten we blij zijn met de zege, maar het kon makkelijk 6-1 zijn. Het had ook goed geweest als bijvoorbeeld Wesley eens had kunnen scoren voor het vertrouwen. Of je daarop kan trainen? Naar mijn gevoel niet. Voor Nieuwjaar gingalles erin. Kregen we toen drie kansen, scoorden we drie keer. Nu is dat veel minder. We moeten gewoon het vertrouwen terugvinden. Misschien ons meer focussen en het op instinct doen en dan komt het wel goed."

Poll: Begrijp je de frustraties van Vanaken?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vanaken

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024