Gooit Leko deze 4 belangrijke spelers uit de ploeg bij Club Brugge?

Gooit Leko deze 4 belangrijke spelers uit de ploeg bij Club Brugge?
Vrijdag 09 maart 2018 - 16:28   I  

Club Brugge neemt het zondagnamiddag op tegen STVV. Op bezoek bij de Limburgse ex-werkgever van Ivan Leko hoopt de competitieleider de lijn van vorige week door te trekken. Vier blauw-zwarte titularissen staan op één gele kaart van schorsing en dreigen dus de eerste wedstrijd in de play-offs te missen. Spaart Leko hen?

Ruud Vormer, Emmanuel Dennis, Alexander Scholz en Abdoulay Diaby: dat zijn de vier spelers van Club Brugge die moeten uitkijken dat ze zondag geen gele prent onder de neus geduwd krijgen. Pakken ze geel, dan missen ze meteen de eerste wedstrijd in de play-offs. Enkel als ze geen gele kaart meer pakken in de reguliere competitie, beginnen ze in play-off 1 met een propere lei.

Ondanks het feit dat Leko vier belangrijke spelers dreigt te missen aan het begin van de play-offs, lijkt hij allesbehalve van plan om zijn elftal om te gooien. "We bereiden ons maximaal voor en ik wil dan ook met mijn beste ploeg aan de aftrap verschijnen", tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van de Club-trainer. "We zullen dus geen rekening houden met die gele kaarten en hebben alles en iedereen nodig om STVV te verslaan.”

Leko beseft daarnaast ook dat hij op zijn hoede moet zijn voor zijn ex-ploeg. "STVV heeft thuis Anderlecht, Gent, Genk en Standard verslagen, ze zijn dus heel goed thuis." Vorig seizoen won Club Brugge met 0-1 op Stayen, na een doelpunt in minuut 95 van Jelle Vossen. Die is er nu niet bij wegens een blessure.

Poll: Moet Leko de spelers die op één gele kaart van schorsing staan rust geven?

TAGS  I  STVV  I   Club Brugge  I   Leko

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024