Van Wijk spreekt over zijn toekomst bij KV Mechelen

Van Wijk spreekt over zijn toekomst bij KV Mechelen
Zondag 11 maart 2018 - 21:55   I  

KV Mechelen speelt vanaf volgend seizoen in de Proximus League. Bij 'Malinwa' was iedereen aangeslagen, inclusief trainer Dennis Van Wijk. De Nederlander kreeg de opdracht om Mechelen in de Jupiler Pro League te houden, maar slaagde daar niet in. Hoe zit het nu met zijn toekomst?

"Ik ben zwaar teleurgesteld. Dit ging over de toekomst van de club, maar ook over die van mezelf. We hebben vandaag onze job gedaan. Maar het was simpelweg niet genoeg. Dit is een zware teleurstelling. Je kan goed werk leveren en toch degraderen door een mysterie… We zien wel wat het wordt de komende weken", aldus Van Wijk op de webstek van Mechelen.

De trainer zag dat zijn ploeg het prima deed. “We domineerden Waasland-Beveren. De drive bij ons was enorm en we hadden genoeg kansen. Verdier kon er drie maken, Beqiraj raakte de lat en zo waren er nog wel een paar fases. Maar het bleef bij 2-0 en in Eupen werd het – surprise, surprise – 4-0.”

Waar het precies fout liep, weet van Wijk niet. En hij wilde er ook niet te diep op ingaan. “Ik hoef niet over mijn voorgangers te oordelen. Het is de hele club die degradeert, niet alleen de coach. We moeten met z’n allen in de spiegel kijken, de fouten analyseren en die verbeteren.”

Poll: Moet Van Wijk coach van KV Mechelen blijven?

TAGS  I  Van Wijk  I   KV Mechelen

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024