KV Mechelen hakt knoop door over Denns Van Wijk

KV Mechelen hakt knoop door over Denns Van Wijk
Dinsdag 13 maart 2018 - 08:43   I   door Redactie

Bij KV Mechelen is er onduidelijkheid over wat er met Dennis Van Wijk zal gebeuren. De Nederlander was zelf niet helemaal duidelijk over zijn toekomst. Intussen heeft Malinwa wel laten weten graag door te willen gaan met Van Wijk in 1B.

“We hebben de intentie om met hem door te gaan”, zegt sterke man Olivier Somers in Gazet van Antwerpen. “Maar hij moet er ook zelf zin in hebben, het was ook voor hem een harde noot om te kraken.” Op de vraag of hij er nog zin in heeft, was Van Wijk gisteren in ieder geval positief in Extra Time.

"Er waait een frisse wind bij Mechelen. Er zijn nieuwe investeerders, er wordt werk gemaakt van een nieuwe tribune en een nieuw trainingscomplex. Kortom: de toekomst van de club ziet er best aardig uit", zei Van Wijk. “KV Mechelen is een hele leuke club en ik werk er graag. Het is goed mogelijk dat ik volgend seizoen nog trainer ben bij KV in 1B."

Niemand moet weg

Sterke man Somers benadrukt ook dat KV Mechelen geen spelers hoeft te verkopen. Er is voldoende financiële ruimte. Al zal er ook versterking nodig zijn. “Het is aan ons om te zien wie er zin in heeft en welke types we nodig hebben. We zullen zien dat we een competitieve ploeg samenstellen.”

Poll: Hoop jij dat Dennis Van Wijk bij KV Mechelen blijft?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Van Wijk

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024