Van Holsbeeck neemt besluit over toekomst bij Anderlecht

Van Holsbeeck neemt besluit over toekomst bij Anderlecht
Dinsdag 13 maart 2018 - 17:47   I   door Redactie

De toekomst van Herman Van Holsbeeck bij Anderlecht hangt aan een zijden draadje. De manager heeft eigenlijk al lang besloten dat zijn verhaal afloopt bij paars-wit en Marc Coucke, de nieuwe sterke man, heeft dat ook al gedaan. Alleen is de vraag of hij zelf ontslag zal nemen.

Wellicht niet. Dan doet hij afstand van zijn ontslagvergoeding en dat zou niet slim zijn. Of Coucke zet hem aan de deur of ze gaan in goede verstandhouding uit elkaar met een gouden handdruk. Dat lijken zeer realistische pistes. Van Holsbeeck kan eventueel Luc Devroe nog wat wegwijs maken en dan vertrekken.

Nieuwe wind

Van Holsbeeck is vijftien jaar aan de slag op Anderlecht. Hij behaalde veel successen, maar kreeg ook veel kritiek. Coucke en Devroe werkten al zeer goed samen bij KV Oostende. Coucke loopt hoog op met hem en daarom installeert hij met Devroe een nieuwe sportief directeur bij RSCA. Coucke had in het verleden al veel kritiek op het transferbeleid van Van Holsbeeck tijdens de wintermercato. Samenwerken lijkt niet echt een optie, zeker niet op de lange termijn. Zelf ontslag nemen echter ook niet.

Poll: Moet Van Holsbeeck weg?

TAGS  I  Anderlecht  I   Van Holsbeeck

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024