Van Wijk weg bij KVM? "Zitten niet op dezelfde golflengte"

Van Wijk weg bij KVM?
Dinsdag 13 maart 2018 - 21:25   I   door Redactie

Het is nog niet duidelijk of Dennis Van Wijk wel coach van KV Mechelen zal blijven. Naar buiten toe klinkt het dat Malinwa door wil gaan met de Nederlandse trainer. Zelf heeft hij daar nog geen beslissing over genomen. Bovendien zou er toch een kink in de kabel zijn.

Stefaan Vanroy is één van de mannen die bij KV Mechelen steeds meer macht naar zich is aan het toetrekken. Laat het nu net niet boteren tussen Vanroy en Van Wijk. "Brandweerman Dennis van Wijk werd op advies van sportief directeur Rik Vande Velde gecontacteerd door Vanroy, die samen met Dennis Hendrickx (uit de jeugdwerking) almaar meer de macht naar zich toe trok", zo schrijft Sport/Voetbalmagazine.

"Ondanks het moeilijke programma (met onder andere de play-off 1-kandidaten Anderlecht, AA Gent, Standard en Charleroi) vervult de Nederlander zijn plicht met 9 op 18, maar het doelsaldo beslist er uiteindelijk anders over. Of Van Wijk blijft in 1B, daarvoor zal grondig overleg nodig zijn met Somers, want met Vanroy zit de Bruggeling niet op dezelfde golflengte."

Het lijkt dus nog geen uitgemaakte zaak of Van Wijk volgend seizoen in 1B nog wel de trainer van KV Mechelen zal zijn. Namen van mogelijke opvolgers die worden genoemd zijn Gert Verheyen en Besnik Hasi.

Poll: Moet Van Wijk de coach van KV Mechelen blijven?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Van Wijk

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024