KV Mechelen grijpt fors in na degradatie

KV Mechelen grijpt fors in na degradatie
Donderdag 15 maart 2018 - 09:30   I   door Redactie

KV Mechelen gaat de boel intern enigszins veranderen. Rik Van de Velde is niet langer technisch directeur van de club. Hij gaat zich voortaan richten op de scouting. Samen met Fi Vanhoof vormt hij de cel scouting, die rapporteert aan de sportieve cel. De wijzigingen komen er na de degradatie van Malinwa.

Stefaan Vanroy en Dennis Henderickx zullen die sportieve cel vormen. Henderickx blijft ook eindverantwoordelijke voor de jeugd. Hij zal dus echter nu ook voortaan een belangrijke rol spelen in de samenstelling van de A-kern. "Vooral in het technisch, fysiek en mentaal screenen van spelers", schrijft Het Nieuwsblad.

Vanroy zal de contacten met de makelaars onderhouden en moet de deals afronden. Hij is de eindverantwoordelijke van de cel en rapporteert aan de raad van bestuur. De kans bestaat dat Tim Matthys (34), nu nog als speler actief, later toetreedt tot de sportieve cel. Ze wordt in ieder geval nog verder uitgebreid in de toekomst.

Volgens Sport/Voetbalmagazine zou Vanroy een moeizame relatie hebben met coach Dennis Van Wijk. De toekomst van de Nederlander is onzeker. Van Wijk zelf weet ook nog niet of hij wil blijven. Dat zal de komende weken moeten besproken worden.

Poll: Denk jij dat dit een goeie zaak is voor Mechelen?

TAGS  I  KV Mechelen

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024