Met B-ploeg? Martinez hakt knoop door over elftal tegen Saoedi-Arabië

Met B-ploeg? Martinez hakt knoop door over elftal tegen Saoedi-Arabië
Zaterdag 17 maart 2018 - 17:34   I   door Redactie

De Rode Duivels spelen op dinsdag 27 maart tegen Saoedi-Arabië. Voor de Belgen is het de enige tussentijdse oefenwedstrijd. Bondscoach Roberto Martinez deed dat zeer bewust om net de vermoeidheid van de spelers tegen te gaan. Vooral de Belgen uit de Premier League hebben sowieso al een zeer zwaar seizoen.

In de meeste competities breekt ook de beslissende fase aan. Geen overbelasting dus voor de internationals met het oog op het WK in Rusland. Dat wil echter niet zeggen dat Martinez met een B-ploeg gaat aantreden tegen Saoedi-Arabië. Er werd bewust gekozen voor slechts één oefenmatch in deze interlandperiode, dus zal het wel met de A-spelers zijn.

Waar staan we?

"Voor mij is de match tegen Saoedi-Arabië even belangrijk dan een kwalificatiewedstrijd", zegt Martinez aan La Dernière Heure. Spelers als Hazard en De Bruyne mogen dus gewoon aan de aftrap verwacht worden. Dat wordt dus in ieder geval weer een interessante test om te kijken waar de Rode Duivels staan. De oefenwedstrijden tegen Mexico en Japan waren niet zo heel bevredigend.

Poll: Zou Martinez beter wat spelers laten rusten met het oog op het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Martinez

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024