Pijnlijke leegloop: ‘Deze 21 (!) spelers vertrekken bij KV Mechelen’

Pijnlijke leegloop: ‘Deze 21 (!) spelers vertrekken bij KV Mechelen’
Vrijdag 23 maart 2018 - 06:38   I  

Vandaag (vrijdag, nvdr.) traint KV Mechelen een laatste keer dit seizoen. Daarna mogen de spelers op vakantie, om over een tweetal maanden aan de voorbereiding op de nieuwe voetbaljaargang in 1B te beginnen. Trainer Dennis van Wijk blijft aan, maar hoe zit het met de toekomst van de spelers?

Het Laatste Nieuws lijstte op wie wel en wie niet Achter de Kazerne blijft voetballen. Vier spelers vertrekken al zeker: Nicolas Verdier (terug naar Eupen), Hassane Bandé (Ajax), Mamadou Bagayoko (terug naar OH Leuven) en Fabien Camus (einde contract). Zij trainen vandaag dus voor het laatst mee met de groep van van Wijk.

Verder staan er grote vraagtekens achter de toekomst van in totaal tien sleutelspelers. Volgens de krant zullen ook Colin Coosemans, Mats Rits, Edin Cocalic, Rob Schoofs, Fatos Beqiraj, German Mera, Uros Vitas, Dimitris Kolovos, Yacouba Sylla en Faycal Rherras zo goed als zeker andere oorden opzoeken.

En dan zijn er nog de twijfelgevallen. Zeven in totaal. Jongens die mogelijk ook in 1B willen spelen, maar de aandacht van andere clubs hebben getrokken: Elias Cobbaut, Nicklas Pedersen, Anthony Moris, Andy Kawaya, Laurens Paulussen, Ahmed El Messaoudi en Clement Tainmont.

De blijvers

Ondanks het feit dat er maar liefst 21 spelers op vertrekken staan, is er ook nog goed nieuws voor KV Mechelen. HLN meldt dat Seth De Witte, Glenn Claes, Jules Van Cleemput, Tim Matthys, Hannes Smolders, Randall Leal, Jelle De Schoenmaeker, Trova Boni, Ben Ouatarra en Maxime De Bie de club trouw zullen blijven.

Poll: Zal Mechelen meteen terugkeren naar de Jupiler Pro League?

TAGS  I  KV Mechelen

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024