'Liverpool heeft opvallend plan om transfer Salah naar Real te blokkeren'

'Liverpool heeft opvallend plan om transfer Salah naar Real te blokkeren'
Zondag 25 maart 2018 - 23:40   I  

Anfield kan momenteel genieten van een Egyptische magiër genaamd Moh Salah. Liverpool zou het goudhaantje liefst zo lang mogelijk houden, maar komende zomer wordt de topschutter van Liverpool wellicht de meest gewilde voetballer van Europa. De interesse in de speler is nu al groot.

Zo zou Real Madrid van Salah transfertarget nummer één hebben gemaakt. Hij zou de oudere voorhoede van Real Madrid moeten vervangen, liefst samen met Lewandowski en Neymar. Het gedroomde trio van Real Madrid wordt wel erg moeilijk te realiseren.

Liverpool wil Salah dus gewoon in Anfield houden en probeert Salah nu te overtuigen met een verbeterd contract. De Egyptenaar zou 230 000 euro per week kunnen gaan verdienen bij Liverpool en Salah lijkt ook gewoon te blijven in Engeland. Dat meldt The Sun.

Gelijk halen

De reden waarom Salah wil blijven is eigenlijk eenvoudig. Na zijn mislukt avontuur bij Chelsea wil Salah nu bewijzen dat hij het wel kan maken in Engeland. Als hij volgend seizoen knalt met Liverpool en kampioen wordt, dan haalt hij zijn grote gelijk. 

Poll: Doet Salah er goed aan om te blijven?

TAGS  I  Liverpool  I   Salah  I   Real Madrid

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024